Esittely

Minä ja perheeni asumme Liedossa Varsinais-Suomessa. Olen käynyt Suomen Kennelliiton järjestämän Kasvattajan peruskurssin keväällä 2011. Kennelnimi Luolakuonon minulle myönnettiin loppuvuodesta 2012. Nimi kuvastaa hyvin jackrussellinterrierejä, jotka on jalostettu maanalaiseen työskentelyyn. Ensimmäiset Luolakuonon pennut syntyivät maaliskuussa 2013.Joulukuussa 2013 valmistuin koiralähtöiseksi koulutusohjaajaksi Rakkaiden Haukkujen ammattilaiskoulutuksesta. Koiralähtöisyys on tapa elää koira kanssa niin, että molemmilla on hyvä olla. Normaali elämä koiran kanssa perustuu hyvään suhteeseen ja luottamukseen. Koiralähtöisyyden ainoa tavoite on koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi. Vain hyvinvoiva koira voi olla onnellinen ja tasapainoinen, ja tähän tavoitteeseen pyrin koirieni kanssa.


Tällä hetkellä kanssamme asuu kaksi russelia, Nana ja Mimmi. Nana on ensimmäinen russelimme ja se vei heti mukanaan russelimaailmaan. Mimmi on Nanan pentu ja jäi äitinsä sekä meidän seuraksi tänne kotiin. Nanan ja Mimmin vanhoja tassunjälkiä eli elämää koirien näkökulmasta voi lukea Nanan blogissa. Blogia ei ole päivitetty enää moneen vuoteen.


Koirien lisäksi talosta löytyy Nekku. Nekku on loistava hiirienmetsästäjä.


Tärkeimmät asiat minulle koiran kasvatuksessa on terveys, käyttöominaisuudet, luonne ja ulkonäkö. Haluan säilyttää russeleissa niiden alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaiset ominaisuudet ja luonteen.

Tervetuloa tutustumaan kotisivuillemme!